Vakantie

Vakantie Bonaire

Bent u op zoek naar een voordelige pakketreis dan kunt het beste uw vakantie boeken bij ??n van de grote tour operators zoals Arke, Kras of Oad. Zij hebben vele aanbiedingen in de veelal wat grotere resorts en hotels. Zegt u, ik wil liever zelf een leuk klein hotelletje, appartement of vakantiehuis en zelf los een ticket reserveren dan is dat ook heel goed mogelijk voor Bonaire. Vanuit Nederland gaan Arkefly en KLM een paar maal per week naar dit tropische stukje Nederland in de Caribbean.

Hotels Bonaire

Daarnaast zijn er op Bonaire veel leuke kleinere hotels en bed & breakfasts te vinden, maar ook prachtige vakantiehuizen voor een groep vrienden of het hele gezin met kinderen. En dan niet te vergeten al die heerlijke appartementen waarvan vele zijn gebouwd met uitzicht over de turquoise zee en klein Bonaire, het eilandje en beschermd natuur gebied waar onze schildpadden jaarlijks hun eieren leggen. Wilt u naar Bonaire om te duiken, dan vindt u een aantal gespecialiseerde duikscholen waarvan sommige aangesloten bij hotels, zoals Captain Don’s Habitatat, Eden Beach en het Buddy Dive resort. Wilt u dit liever niet en / of bent u een ervaren duiker dan kunt u natuurlijk ook een auto huren en op eigen houtje duiken waar u wilt. De duikscholen op het eiland hebben alle faciliteiten voor u beschikbaar en alle verblijven op Bonaire zijn ingesteld op hun duik gasten.

Over Bonaire

Sinds oktober 2010 is Nederland een provincie rijker; Bonaire, de warmste en relaxte provincie van Nederland waar we trots op mogen zijn. Nog mooier is het om te weten dat er een paar maal per week vluchten vertrekken vanuit Amsterdam rechtstreeks naar het lieflijk roze gekleurde Flamingo vliegveld in Kralendijk. Vele Nederlanders hebben Bonaire al ondekt als favoriete vakantie bestemming en zijn, net als wij, echte Bonaire-Junky’s geworden of hebben zelfs huis en haard in Nederland verlaten en wonen permanent op het zonnige Bonaire.

Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft voor een heerlijke vakantie op Bonaire.