Strand

Stranden Bonaire

Het rustige water rond Bonaire, maakt het eiland ideaal voor zwemliefhebbers. Weliswaar zijn niet alle stranden door de hoge golven geschikt om te zwemmen, toch zijn er enkele zeer mooie stranden op het eiland te vinden.

Lac Bay
Lac Bay wordt wel gezien als ??n van de mooiste locaties voor windsurfers, het is ook en prachtig strand. Rond het strand liggen de grootste, nog onaangetaste Mangrovebossen ter wereld. Aan Lac Bay ligt het mooie strand Sorobon, ??n van de meest geliefde stranden op het eiland. Een ideaal strand voor waterliefhebbers en zonaanbidders.
sorobon strand
Playa Chituktu
Aan de noordkust ligt het mooie strand Playa Chituktu. Vanwege de hoge golven en de sterke stroming is zwemmen hier helaas verboden.

Boka Kobolishi
Ook Boka Kobolishi ligt aan de noordkant van het eiland, en is ook niet geschikt om te zwemmen. Wel kan je hier heerlijk wandelen langs de ruige kust.

Boka Bartol
De meest noordelijke punt van het National Marine Park, is Boka Bartol. Een ideale plek voor duikers.

Playa Funchi
Playa Funchi is een mooi strand aan de weskust van Bonaire, waar je zomaar Iguana’s en hagedissen tegen het lijf kunt lopen.

Boka Slagbaai
Het prachtige strand Boka Slagbaai is vanwege de vele stenen niet echt geschikt om te zonnen.

Pink Beach
Pink Beach is vooral bekend bij snorkelaars, en een mooie plek als je wilt gaan picknicken. De stranden op Bonaire zijn een unieke ervaring.

Stranden van Bonaire

Een verlaten strand op Bonaire.