Activiteiten

Activiteiten Bonaire

Een dagje niet zwemmen of duiken? Er is nog zoveel te doen op bonaire. Natuurlijk tal van mooie bezienswaardigheden, maar ook andere vormen van sport en mogelijkheden om het eiland eens geheel anders te ontdekken.

Fiets & Mountainbike
Je kan zowel een fiets huren, als deelnemen aan georganiseerde fietstochten. Het eiland is ook uitermate geschikt om te verkennen op de mountainbike.

Paardrijden op Bonaire

Paardrijden kan bij Rancho Washikemba en Riding Club Academy

Wandelen op Bonaire

Op Bonaire, en vooral op de mooie wandelwegen in het Washington Slagbaai National park, kan je prima wandelen, en zo van de prachtige natuur genieten. Wil je echt lange wandeltochten maken (trekken), dan zijn er een aantal uitdagende routes zoals bijvoorbeeld de route naar de top van de Brandaris, het hoogste punt van het eiland. Je kan ook een guided tour boeken bij diverse bedrijven.

Golf Club “Piedra So”
Bonaire beschikt ook over een uitstekende 18 holes golfbaan, die prachtig in de natuur ligt. De golfbaan is geheel in samenklang met de natuur en ecologisch aangelegd. Je kan overigens ook perfect vogels spotten met meer dan 200 vogels, rotsklimmen en abseilen op het eiland.